Допълнителни указания за учениците

Уважаеми родители, скъпи учeници!

Тук ще публикуваме материали, информация, допълнителни уточнения и контакти на учителите в училището.

Не се притеснявайте, възможни са сривове в Shkolo.bg, Facebook, Mesenger и други използвани приложения, платформи и инструменти от учителите. Очакване е в такъв момент. Преподавателите на Вашите деца обаче ще направят всичко възможно до тях да достигне информация и учебни ресурси. Надяваме се и на Вашата помощ и подкрепа, за да преодолеем неуредиците, проблемите, породени от неинформираност  и прекъсване на интернет връзката на моменти.

Не забравяйте, че нашите съвместни усилия са в името на най-ценното за Вас и за нас – децата  и тяхното здраве и безопасност.

НАЧАЛЕН  ЕТАП

 • Предвижда се учениците да работят предимно с учебници и учебни тетрадки у дома с подкрепата на възрастен. Учителите ще се свържат с родителите, за да им дадат информация за предвидените дейности.
 • Очаква се обявеното от Министъра на образованието излъчване на образователни клипчета за най – малките по определени телевизионни канали от 17.03.2020 г. -вторник, за което ще получите своевременна информация тук, в електронния дневник и във фейсбук страницата на училището;
 • Всички допълнителни ресурси, които ще бъдат включени впоследствие, ще обявим своевременно;

***** 

ПРОГИМНАЗИАЛЕН ЕТАП

 • Създадени са групи по класове за комуникация и връзки с учителите. Обучението ще бъде извършвано със споделяне на учебни материали в тях, по имейл, в Shkolo.bg и с използване на други инструменти и онлайн приложения. Учениците ще очакват информация от своите учители преди часовете.
 • По ИТ за учениците от V,  VI  и VII кл. ще бъдат качени материали в училищния сайт в Раздели „Електронно обучение по ИТ в пети клас“ и „Електронно обучение по ИТ в шести клас“ – проектни работи; За учениците от VII кл.ще бъде добавена функционалност в сайта с тема:“Електронно обучение по ИТ в VII кл.“ в началната страница.
 • По физическо възпитание и спорт, музика, технологии и предприемачество и изобразително изкуство на учениците ще  бъдат изпратени проекти и задачи за изпълнение.
 • По математика, география и икономика и музика са създадени виртуални класни стаи, които учениците да достъпват и където те ще получават материали и учебни ресурси.

  Кодове за достъп до Google Classroom по география: 

  Класна стая на 5 кл. – код:

  vutn72t


  Класна стая на 6 кл. – код:

  sameipg


  Класна стая на 7 кл. – код:

  rxifbm4


  *******

  Код за достъп до Google Classroom по музика: 

  5ixrb4d – за всички класове;

  *******

  Кодове за достъп до Google Classroom по математика: 

  Класна стая на 5 кл. – код:

  zz3ij5d


  Класна стая на 7 б кл. – код:

  uamyaku

*******

Имейли на преподавателите от училището:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *